Ecologische lichaamsverzorging

 Waarom lichaamsverzorging ?

Onze huid heeft op elke leeftijd verzorging nodig, maar vooral als we ouder worden. Het is belangrijk om van jongs af aan je huid en haren te verzorgen. Als je er je tijd voor neemt is het zelfs een zeer ontspannend moment wat je niet alleen geestelijk maar ook uiterlijk letterlijk doet stralen.

Kies steeds een douchegel met voedende oliën. Als je een droge huid hebt, kies dan voor een zeep met vochtinbrengende bestanddelen.
Tijdens het douchen of baden kan je een paar keer per week je huid scrubben. Hiervoor kan je een scrubborstel, scrubhandschoen, luffaspons of scrubcrème gebruiken. De dode huidcellen worden zo verwijderd en je huid gaat zachter aanvoelen.
Na het afdrogen kan je je insmeren met bodymelk. Je gelaat kan je verzorgen met een gelaatscréme.

Ik selecteerde enkele merken waarvan de producten hun kwaliteit en efficiëntie bewezen hebben. Mijn steeds terugkerende klanten zijn hier het levende bewijs van.

une olive en provenceUne Olive en Provence


Hydraterende, kalmerende, verzachtende, Regenererende en tonificerende werking. Deze lijn van huidverzorgingsproducten, ontworpen door Annabel en Jean-Baptiste is gewoon goddelijk … voor je lichaam en ziel.

Zonder parabenen phénoxyéthanos. Zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong en niet op dieren getest. Product exclusief uit de Provence

Klik op de afbeelding of de titel om de producten te ontdekken.

 

 

 

anes et sens

Anes & Sens

BELGISCH PRODUCT !

Ezelinnenmelk in een formule voor cosmetica verwerken kan iedereen. Een goed idee, maar dat volstaat niet.

Er zijn heden veel dergelijke producten op de markt, slechts weinigen onder hen respecteren de specificiteit van dit uitzonderlijk ingrediënt.

Het gamma van Anes&Sens geniet van meer dan 15 jaar research in deze sector om de ezelinnenmelk op een optimale wijze in cosmetica te integreren en er het beste uit te halen. Met deze producten hebt U de garantie van de doeltreffendheid en van de weldaad van ezelinnenmelk dankzij hun samenwerking met verschillende laboratoria.

Klik op de afbeelding of de titel om de producten te ontdekken.

 

la savonnerie de nyons

La Savonnerie de Nyons 

Ezelinnenmelk is rijk aan vitamine A, B1, B2, C, D, E en mineralen. Het hoge proteïnegehalte in de melk zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt.

Ezelinnenmelk werkt verstevigend en herstellend voor de huid. Door haar gunstige eigenschappen is ze zeer geschikt voor mensen met eczeem en psoriasis, maar ook een droge en geïrriteerde huid.

Klik op de afbeelding of de titel om de producten te ontdekken.

 

 

marius fabre

Marius Fabre


De authenticiteit van de verzorgingsproducten van Marius Fabre is een feit.
De zachtheid van de producten op basis van olijfolie, zonder synthetische toevoegen zijn een weldaad voor je huid en je haren.
Vrouwen uit de Provence weten dit al jaren, ze zien er dan ook altijd stralend uit.

Klik op de afbeelding of de titel om de producten te ontdekken.

 

 

 

Ecologische hhandzeepandzeep van Marcel’s Green Soap


Marcel’s Green Soap ecologische handzeep omdat het gemaakt is van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën en parfum. U heeft de keuze uit vier bijzondere en inspirerende geuren. Met extra glycerine om uw handen een prettig en zacht gevoel te geven. Wie ooit de noodzaak zag om het te onderzoeken weten we niet, maar uit onderzoek blijkt: mensen die regelmatig hun handen wassen zijn gelukkiger. Daar willen wij aan toevoegen: de mensen die zij een hand geven óók.
Klik op de afbeelding of de titel om de verschillende geuren te ontdekken.